OmgevingHet Boetiekpark ligt in een rustgevende plek in Friesland. Omringt met natuurgebieden de Rottige Meente en de Weerribben. Je kunt hier heel mooi kanoën of heerlijk door de bossen wandelen/fietsen. Giethoorn is ook zeker een bezoekje waard. Met haar vele grachtjes, bruggetjes en meren, wordt het ook wel Venetië van het Noorden genoemd. Als je de historie wil ontdekken ga dan naar één van de oude Zuiderzeedorpjes in de buurt zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk. Lemmer is overigens een populair watersportplaatsje. Hier vandaan trekken vele bootjes het Friese Merengebied in.Activiteiten 

 


Op zoek naar een rustig alternatief voor nationaal park de Weerribben Wieden?
Kijk dan naar deze prachtige SUP- of kanotocht over het riviertje de Scheene in natuurgebied Rottige Meente. Je peddelt van het dorpje Scherpenzeel tot aan de Pieter Stuijvesantweg bij de Oldetrijnsterbrug en passeert mooie molens en sluisjes. Liever een bootje huren? Klik op de button 'Zuidoost Friesland' voor de website.

 


Zuidoost Friesland
Wil jij sporten in de buitenlucht, klimmen op de survivalbaan of leuke outdoor activiteiten doen in de prachtige natuur van de Rottige Meente? Kom dan nu naar Wetlands Outdoor in Zuidoost Friesland.

Wedlands Outdoor 
Een tropische (overdekte) wereld vol avontuur: doorkruis de jungle, reis door de vlindertuin en speel in de indoorspeeltuin. 

Dit uitstapje wil je toch niet missen? Voor jong en oud en maar liefs 10 km verderop. Klik op de foto voor de website.
Petra's SommerKafe

Een beetje Zweden in Friesland.  Smul tijdens de Fika van de  heerlijke zelfgemaakte taartjes met een kop koffie of thee. 

Je kunt hier heel gezellig binnen en buiten zitten. Een aanrader om eens langs te gaan!

Klik hier