Gewoon even back to basic 
op voormalig natuurkampeerterrein de Landerij

 

Buiten leven en overnachten geeft je de volledige ervaring als het gaat om back to basic. Je hebt niet veel nodig om te kunnen genieten van wat er is. Maak je eigen kampvuurtje, verbouw groente in de moestuin of trek de mooie natuur in. Ontdek de kalme sfeer van het lage land. Het kampeerterrein is ruim opgezet met kleine afgescheiden staanplaatsen en wat grotere veldjes.


 
Het boetiekpark heeft naast de bijhorende accommodaties en campingplekken ook nog een moestuin en fruitbomen. Je kunt zelf je maaltijdje bij elkaar verzamelen door groente te plukken en een handje te helpen bij het onderhouden van de tuin. Ontdek de eenvoud van de natuur door het met je al je zintuigen echt te beleven. Ook lopen er verschillende dieren rond zoals kippen, eenden, een varkentje en een hond.
Reserveer je campingplek


Het kampeerveld biedt ruimte voor 10  staanplaatsen voor caravans, campers en vouwwagens, die je hier kunt reserveren. Er is verder genoeg ruimte op ons veld voor spontane kampeeravonturen met trekkerstentjes. Geen zorgen, voor die plekjes hoef je niet te reserveren! Met de Zuiderzeeroute die achter onze camping loopt, is het ook ideaal voor wandelaars die spontaan willen blijven kamperen. Dit is het laatste seizoen dat de trekkershutten worden aangeboden. Op een deel van het terrein worden nieuwe tiny houses geplaatst. 

In het najaar van 2024 gaan deze trekkershutjes daarom verdwijnen. Tot die tijd kunt u deze hutjes nog hier reserveren. De 4-persoons trekkershutten hebben een stapelbed en een slaapbank. Het kleine keukentje heeft een koelkast en een 2 pits gasstel. Dichtbij de trekkershut staat het sanitairgebouw. Hier kunt u van de douche en het toilet gebruikmaken.


Reserveer een trekkershut

Direct achter de camping loopt "Het Voetpad"; een fiets- en wandelpad dat onder andere deel uitmaakt van de Zuiderzeeroute (LAW netwerk). Ook kunt u direct achter de camping in de kano stappen en het gebied in peddelen.