Wij zijn voor vragen te bereiken via whatsapp of bel gerust!


 

Hi! Wij zijn Sterre & Krijn
 

Twee jonge avonturiers die houden van nieuwe dingen ontdekken, mensen ontmoeten en in de natuur zijn. Hier krijgen zij ontzettend veel energie van. Sinds een aantal jaren heeft Krijn een eigen onderneming. Hij houdt zich bezig met houtbewerking en tuinaanleg. Sterre heeft bijna haar opleiding tot verpleegkundige afgerond, maar zal hier eerst niet in verder gaan. Samen hebben ze namelijk een droom: het realiseren van een camping. De familie Van Wegen heeft de voormalige Landerij ruim 20 jaar lang als groepsaccommodatie verhuurd en in de zomers werd er ook vaak gebruik gemaakt van de camping. 

Het gebouw en de camping waren toe aan een nieuwe impuls en die zullen met deze nieuwe invulling klaar zijn voor de toekomst. De Landerij was altijd een knusse en fijne plek om samen te komen en dat mag z'n waarde dan ook zeker niet verliezen. De ouders van Han & Wietze (eigenaren van Vakantiepark Eigen Wijze in Bant) wonen bij het terrein en hebben altijd veel liefde in de accommodatie gestopt. Na mooie brainstormsessies en enkele inspiratierondjes door het hele land is uiteindelijk het idee van Boetiekpark de Kas ontstaan. De focus ligt vooral op groepen, familie- en vriendenweekenden, zakelijke bijeenkomsten en kleinschalige bruiloften. Het boetiekhotel is straks te boeken met groepsruimte en de bijhorende 10 kamers. De plek breidt zich uit met een aantal tiny greenhouses & cabins en er kan uiteraard ook nog gekampeerd worden.

Het directe contact met de gasten zal overgedragen worden aan Sterre & Krijn, zij zullen het park gaan beheren en komen zo steeds wat dichterbij het verwezenlijken van hun droom. Sterre is een echte creatieveling en heeft toffe ideeën om haar schilderkunsten te delen met de gasten. Samen zijn ze dol op dieren, je zult hun liefde voor dieren dus ook ongetwijfeld ontdekken en tegenkomen, een stukje eigenheid van deze enthousiaste avonturiers.