Hoofdgebouw

 


Het charmante jaren 30 pand, voorheen bekend als herberg de Landerij wordt getransformeerd tot een exclusieve groepsaccommodatie met boetiekachtige sfeer. Welkom in de perfecte mix van historische charme en moderne elegantie voor jouw groep.  Blijf overnachten en geniet van het comfort die onze accommodatie te bieden heeft. 

Het Boetiekhotel (hoofdgebouw) wordt primair als groepsaccommodatie verhuurd, ben je benieuwd of er ruimte beschikbaar is voor het boeken van losse hotelkamers? Lees hier meer


Tot oktober 2024 is herberg de Landerij nog te boeken, vanaf voorjaar 2025 is het hoofdgebouw in nieuwe sfeer beschikbaar.


 

Groepsaccommodatie 

De groepsruimte is knus met speelse, old skool elementen waarbij een vleugje chique aan is toegevoegd. Relax met vrienden lekker op de lounge banken waar je kunt ontspannen of kunt vermaken met spelletjes en muziek. Onze volledig uitgeruste keuken en bar bieden de mogelijkheid om heerlijke maaltijden te bereiden en te genieten van verfrissende drankjes. Voor entertainment is er zelfs een podium beschikbaar, waar je de avond kunt laten bruisen met leuke bonte avond of een pubquiz. Of je nu met vrienden, familie, collega's of voor een kleinschalige bruiloft komt, deze groepsaccommodatie biedt de ideale setting voor het samenzijn. De groepsruimte wordt standaard aangeboden in combinatie met de 10 kamers. 

Het hoofdgebouw is ruim genoeg voor zo'n 54 personen, mocht je hier bijvoorbeeld een kleinschalige bruiloft willen vieren zouden er nog wel wat extra personen bij kunnen. Contact ons dan hierover! 

In totaal kunnen er in het hoofdgebouw 20 personen overnachten. Benieuwd naar de indeling van het pand? Bekijk het hier.


Extra slaapplekken nodig? Scrol verder voor de mogelijkheden en samenstellingen! 


Aankleding linten
Borrelen Stal
Landerij83129054
Landerij83129046
BRUILOFT Joram & Jinte - www.nandavdeijk.com-508
proosten
OpeningSamenstellingen 


20 personen
Groepsaccommodatie hoofdgebouw = 10 kamers + groepsruimte 

Hier boeken

Dit jaar t/m oktober 2024 alleen te boeken in oude staat van de Landerij

Hier boeken

28 personen

Hoofdgebouw + 4 x twee persoons tiny greenhouses

Binnenkort te boeken

32 personen

Hoofdgebouw + 2 x vier persoons large green houses + 2 x twee persoons tiny green houses

Binnenkort te boeken

40 personen

Hoofdgebouw + 3 vier persoons large greenhouses + 4 twee persoons tiny greenhouses


Kleine groepen

 

Binnenkort te boeken

16 personen
Groepscabbin + 4 vier large greenhouses

Binnenkort te boeken

14 personen                                                Groepscabbin + 2 vier persoons large greenhouses + 3 twee persoons tiny greenhouses