Boetiekhotel


Hoe leuk is het om wakker te worden in een luxe hotel en daarnaast ook zo de weide natuur in te kunnen. Door de warme sfeer in het hotel krijg je echt de feeling van thuis maar dan met een vlaagje luxe en comfort. De hotelkamers zijn klassiek met ruwe elementen verweven. Het jaren dertig pand heeft van zichzelf al charme en dat is zeker terug te zien aan de glas in lood raampjes en de houten balken. Ons concept is dat het boetiekhotel in z'n geheel te boeken is voor groepen, veelal doordeweeks is er de mogelijkheid om wel losse kamers te boeken. Toch liever een weekend vertoeven in ons hotel? Solo, samen of met het gezin, check dan gauw onze beschikbaarheid!

LET OP: vanaf voorjaar 2025 pas te boeken!
  


 Hotelkamers

Er zijn 10 luxe hotelkamers beschikbaar in het boetiekhotel. 10 x 2-persoons kamers

Als de groepsaccommodatie geboekt wordt betekent dat er dan geen mogelijkheid meer is om op dat moment los te boeken. Indien de groepsaccommodatie niet is verhuurd kunnen er (doordeweeks) wel losse kamers geboekt worden. Informeer voor de laatste beschikbaarheid. De open groepsruimte is dan voor iedereen als lounge te gebruiken, voorzien van keuken & bar.

Zoek & Boek (vanaf 2025)


Beeldvorming 

Er zal binnenkort flink verbouwd worden in de voormalige Landerij. Alle hotelkamers krijgen een hele andere uitstraling. Hip, chique en helemaal van deze tijd. Wij hebben dus helaas nog geen foto's van het resultaat, wel hopen wij dat we door deze toegevoegde foto's de sfeer kunnen uitstralen.

Houd deze optie in gedachte en wie weet tot in 2025!